Galéria

KORÁBBI KOLLEKCIÓK

TROPICAL Collection
2020

A 2020-as kollekciót a trópusi környezet ihlette, amely játékos darabjaival a természet
szépségeire hívja fel a figyelmet.
A gondosan és nagy odafigyeléssel készített táskákon a trópusok tónusai jelennek
meg. Prémium minőségű és különleges metálos felületű bőrök tükrözik a márkára
jellemző eleganciát.
A hétköznapokon viselhető táskák mellé társulnak image darabok, amelyek a
kollekció legkiemelkedőbb darabjai.

FLOWER Collection 2019

A 2019-es kollekció kifinomult darabjait a nőiesség és elegancia jellemzi. A virág ihlette motívumok a nő jelképeként kézműves applikációkként jelennek meg a bőrtáskákon. A magas minőséget szem előtt tartva, egyedi bőrökből és kiegészítőkkel készültek a táskák. A lágy pasztell színek az erőteljesebb árnyalatokkal tökéletes egyensúlyt képeznek. Ez a finom kollekció a megtestesült nőiesség az igazán különleges nők számára.

Monic x krisztafejes Collection
2018

A 2018-as kampányban a romantika volt a fő irányvonal. A kollekció, színeit tekintve erőteljes kontrasztok jellemzik (pasztell illetve tengerkék, tengerzöld és részletgazdag megoldások). A bőrtáskák a természeti formákat követik, amelyek az öltözékekkel stílusban és hangulatban tökéletes egyensúlyt alkotnak. A klasszikus formákat az egyedi bőrök és a táskába rejtett motiváló üzenetek teszik a viselője számára különlegessé.

NUDE Collection 2017

A 2017-es kampányban a funkcionalitás volt a fő irányvonal. A klasszikus táskák és a bőr szerelmeseit célozza meg NUDE kollekciójának állandó darabjaival. Ezek újragondolva és továbbfejlesztve jelennek meg legújabb, aktuális kollekcióiban, amelyekben táskák mellett pénztárcák, clutchok, laptop táskák, neszeszerek és kulcstartók is helyet kapnak. A tervező, nagy hangsúlyt fektet a funkcionalitásra, a magas minőségre és a precíz kivitelezésre.

FRENCH Collection 2015 – 16
A 2015-16-os kampány koncepciója amolyan „francia sikk” volt: az állandóság, a minőség, a kifogástalan kivitelezés a rohanó, gyorsan változó trendek világában, mely mégis igazodik színben és fazonban az aktuális irányzatokhoz, de egy hű (és elnyűhetetlen) társává válik a Nőnek. A Krisztafejes termékei közt megtalálhatóak amolyan hétköznapokra ajánlott, mindent elnyelő válltáskák, természetesen belső zsebekkel, clutch-ok, melyek a mozgalmas esték, éjszakák és partik tökéletes kiegészítői és különböző méretű pénztárcák is.
Nézd meg a legújabb Kriszta Fejes termékeket
EGYEDI KÉSZÍTÉSI, LIMITÁLT TERMÉKEK KRISZTA FEJEST 2018-AS KOLLEKCIÓJÁBÓL