Ajándékozzon Karácsonyra valami egészen különleges meglepetést!

VÁLASSZON KARÁCSONYI AJÁNLATAINK KÖZÜL

Karánycskor szeretnénk igazán különleges és egyedi ajándékokat adni szeretteinknek. Erre az alkalomra az egyik legjobb választás a személyre szabott és megismételhetetlen darabok. Kriszta Fejes egyedi táskái garantáltan a legjobb meglepetések egyike lesz a fa alatt.

AJÁNDÉKÁRTYA

Vásároljon 20 – 30 – 50 ezer forintos ajándékkártyákat, melyek bármely Kriszta Fejes termékre beválthatóak korlátlan ideig. A termékek megvásárolhatóak a webshopon keresztül, valamint személyesen is megtekinhetőek a Kriszta Fejes Studioban Budapesten. Személyes megtekintés esetén Fejes Kriszta személyesen segít a leginkább személyhez illő táska kiválasztásában, így garantáltan tökéletes lesz az ajándék.

VÁSÁRLÁS!

EGYEDI TÁSKA KÉSZÍTÉS

Ajándékozzon teljesen egyedi táskát, melyet Fejes Kriszta közösen fog megtervezni és teljesen személyreszabni a megajándékozott személlyel. Teljesen egyedülálló ajándék, amivel egyben egy megismételhetetlen élményt is ajándékozhat. 40 – 60 – 80 ezer forint értékben vásárolhat utalványt, melyek egy kicsi vagy közepes vagy nagyobb méretű táska elkészíttetésére beválthatóak előre egyeztetett időpontban.

VÁSÁRLÁS!

FELHASZNÁLÁS MENETE

Az ajándékokat az oldalon bankkártyával vagy a Kriszta Fejes Studioban készpénzzel lehet megvásárolni.

Az online megvásárolt kártyák postai úton kerülnek kiküldésre.

A kártyák 2019. december 31-éig beválthatóak akár személyesen a Kriszta Fejes Studioban, akár a webshopon keresztül házhozszállítással.

Az egyedi táskakészítés előzetes időpontegyeztetés utána a Kriszta Fejes Studioban történik, ahol az ajándékozott személyesen tervezheti meg táskáját Fejes Krisztával.

VÁSÁRLÁS

Fizessen egyszerűen bankkártyával vagy utánvétellel a Studioban!