Szerinted is nehéz a nőknek olyan ajándékot venni, ami biztosan tetszeni fog nekik?

Szerinted is nehéz a nőknek olyan ajándékot venni, ami biztosan tetszeni fog nekik?

Stresszes ajándékozás

Amikor közelednek az ünnepek, nem csak a karácsonyi dalok népszerűsége kezd el rohamosan növekedni, de az ajándékvásárlástól kialakuló stressz is. Ha nincs egy konkrét elképzelésünk, hogy mit is adhatunk szeretteinknek, nagyon nehéz lehet az ötletelés.

Rossz ajándék

Sokan ütköznek olyan problémába is, hogy szinte minden évben vissza kell cseréltetni az ajándékot, amit vettek, ami nem csak, hogy kellemetlen, de macerás is. 

Ezért is örvend egyre nagyobb népszerűségnek az ajándékkártyák és az egyedi ajándékok készíttetésének lehetősége karácsonykor is. Ezzel biztosíthatjuk azt, hogy szerettünk tényleg olyan ajándékkal gazdagodik, amire valóban szüksége van, és ami igazán tetszik neki, hiszen ő fogja mindezt kiválasztani!

AJÁNDÉKÁRTYA

Vásároljon 20 – 30 – 50 ezer forintos ajándékkártyákat, melyek bármely Kriszta Fejes termékre beválthatóak korlátlan ideig. 

A termékek megvásárolhatóak a webshopon keresztül, valamint személyesen is megtekinhetőek a Kriszta Fejes Studioban Budapesten.

 Személyes megtekintés esetén Fejes Kriszta személyesen segít a leginkább személyhez illő táska kiválasztásában, így garantáltan tökéletes lesz az ajándék.

EGYEDI TÁSKA KÉSZÍTÉS

Ajándékozzon teljesen egyedi táskát, melyet Fejes Kriszta közösen fog megtervezni és teljesen személyreszabni a megajándékozott személlyel. 

Teljesen egyedülálló ajándék, amivel egyben egy megismételhetetlen élményt is ajándékozhat. 

40 – 60 – 80 ezer forint értékben vásárolhat utalványt, melyek egy kicsi vagy közepes vagy nagyobb méretű táska elkészíttetésére beválthatóak előre egyeztetett időpontban.

Az ajándékkártyákat az oldalon bankkártyával vagy a Kriszta Fejes Studioban készpénzzel lehet megvásárolni.

Az online megvásárolt kártyák postai úton kerülnek kiküldésre, vagy személyesen átvehetők a Kriszta Fejes studioban.

A kártyák 2020. december 31-ig beválthatóak akár személyesen a Kriszta Fejes Studioban, akár a webshopon keresztül házhozszállítással.

Az egyedi táskakészítés előzetes időpontegyeztetés utána a Kriszta Fejes Studioban történik, ahol az ajándékozott személyesen tervezheti meg táskáját Fejes Krisztával.

Tudja le a gondot a karácsonyi stressz legalább ezen részéről, élvezze a pihenést és az ünnepeket, valamint tegye igazán boldoggá szeretteit, mindezt ezzel az egyszerű gesztussal.

 

Kattintson a gombra, válassza ki a kívánt ajándékkártya típusát és vásárolja meg egyszerűen.

Kérje a házhoz szállítást, vagy vegye át személyesen a Kriszta Fejes stúdióban.