Elérkezett az ősz, itt vannak a JOY-NAPOK, és idén már másodszor a Kriszta Fejes táskák is csatlakoznak az eseményhez!

Örömmel jelentem be, hogy ha fellapozzátok a Joy magazin októberi számát, akkor megtalálhatjátok benne a kupont, mellyel a Kriszta Fejes táskákat 20%-os kedvezménnyel vásárolhatjátok meg. A használata igazán egyszerű: válaszd ki a webshopban a számodra legkedvesebb táskát, tedd a kosaradba, majd írd be a kuponon található kódot, és máris a tiéd lehet egy eredeti, általam készült Kriszta Fejes táska 20% kedvezménnyel. Ha régóta szemezel már egy táskával, most itt a nagyszerű lehetőség, hogy kedvezményes áron beszerezhesd!

A Joy magazin azonban nem csak kuponokat rejt. Ha fellapozzátok, megtalálhatjátok benne több táskámat is, melyeket szintén megvásárolhattok nálam.

Sőt, mi több, november 7-10. között személyesen is megtekinthetitek táskáimat a stúdióban, ugyanis NYÍLT NAPOT tartunk, melyre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt! Itt lehetőségetek van találkozni velem, élőben megtekinteni az eredeti Kriszta Fejes táskákat, valamint megismerkedhettek Rulied csodálatos ékszereivel és Vinimini kézzel készült, egyedi babacipőivel is, illetve találkozhattok az obai concrete&ceramic márkával is, akik kedvezménnyel is készülnek nektek!

Nagy örömöt jelent nekem, hogy a Joy magazinnal együttműködve több meglepetéssel is kedveskedhetek nektek. Gyertek, találkozzunk november 10-10. között a stúdiómban!