Megnyitott KRISZTA FEJES studio-ja!

November 28-án nyitotta meg a stúdió a kapuit. Családias hangulatban finom falatok mellett beszélgettünk a megvalósításról és az új kollekcióról. A rendezvény moderátora Orosz Cintia volt, aki nagy segítségem volt a rendezvény lebonyolításában. Nagyon megható, hogy ekkora szeretettel fogadta mindenki a Stúdiót. Szeretném, ha a Kriszta Fejes Stúdió egy olyan közösségi tér lenne, ahová az ember, ha szeretne, csak betér egy kávéra és alkotói környezetben beszélgethet akár az élet nagy dolgairól. Örülök, hogy a legnagyobb álmomat sikerült megvalósítanom a bakancslistámról, és innentől kezdve határ a csillagos ég! 🙂

A Stúdióban a vásárlóim kellemes környezetben válogathatnak a termékek közül vagy éppen az egyéni igényeiket közösen megtervezhetjük. A helyiség előnye, hogy én itt is dolgozom és egy kis időre bepillantást nyerhetnek a szakmába. A táskák teljes harmóniában vannak a térrel, mert az egész Stúdiót színeiben és stílusában összehangoltam a termékekkel.

Ha ellátogattok a webshopomra, ugyan ezt a színvilágot találjátok. A 2019-es kollekció kifinomult darabjait a nőiesség és elegancia jellemzi. A virág ihlette motívumok a nő jelképeként kézműves applikációkként jelennek meg a bőrtáskákon. A magas minőséget szem előtt tartva, egyedi bőrökből és kiegészítőkkel készültek a táskák. A lágy pasztell színek az erőteljesebb árnyalatokkal tökéletes egyensúlyt képeznek. Ez a finom kollekció a megtestesült nőiesség, az igazán különleges nők számára. Minden egyes darabnak külön lelke van egy és megismételhetetlen. Mivel kézzel készülnek a darabok nem is lehet két egyformát készíteni.

A studioban továbbá helyet kapott néhány, szintén mesteri kézműves termék is, amiket ugyancsak kezükbe vehetnek az érdeklődők, illetve az online megvásárolt darabokat át is vehetik. Helyet kapott a kiállítótérben a KASPO beton lakberendezési tárgyak, a Vinimi prémium 100% bio-pamut babacipők, és a Rulied by casa d’oro nemesfém ékszerek.

A studio egyelőre nem rendelkezik állandó nyitvartással, de előzetes jelentkezés alapján minden érdeklődőt fogad maga személyesen Fejes Kriszta. A webshopban megvásárolt termékek személyesen is átvehetőek, akár utánvétes fizetéssel is, de akár arra is lehetőség van, hogy előben megszemlélhessük a táskákat, mielőtt a vásárlás mellett döntünk.

A megnyitó ünnepségen a közönség kipróbálhatta az ország első különleges színes pezsgőit, a PlatinVm Fragrances spanyol koktélpezsgőit, a PlatinVm Hungary jóvoltából.

A napokban pedig már elérhetőek lesznek Kriszta ünnepi ajánlatai is, aminek keretében akár személyre szabott, teljesen egyedi táskákat is ajándékozhatunk Karácsonykor. Kövessétek KRISZTA FEJES oldalait és keressétek fel személyesen studioját, hogy testközelből élhessétek át azt, hogy milyen is egy “táska lélekkel” !

Fotó: Péteri-Takáts Kamilla